onsdag 28 maj 2014

Sista kvällen

Jaha då var det sista kvällen på åtminstone 10 veckor som man är på internatet. Dagen har jag spenderat med att packa ihop alla saker (utom det jag ännu behöver idag) och sedan har jag bara chillat och njutit av att alla dårar och andra skitstövlar redan tagit sommarlov och flyttat ut. I morgon gör jag det med.
Mamma och S kommer ca 12 och söka mej och mina saker och sedan far vi antagligen och äta någonstans(Harold's antagligen), före det bär av hemåt mot Sibbo.
Veckan har varit bra med intensiv första hjälp 2 - kurs, så nu har man det kortet också. Malin har sin bil här så jag har fått åka varje dag. Vi var en kväll och tsiiga hur det ser ut ner mot skåldö, eftersom jag aldrig varit mot det hållet (i alla fall inte vaken ;)). Vi var också ute en kväll på kruis i stan med några kompisar.
På måndagen börjar min praktik och jag kommer att få 3sv för den. Så egentligen skulle jag inte ha behövt gå handledarutbildningen, men nu är det för sent då kursen redan är godkänd.
Ska se om jag på veckoslutet får med mej någon ut och fota, ifall det är fint väder och inte snöar som någon sa att dom lovat -.-'

Nu ska jag ta det lugnt och tänka tillbaks på tiden i Ekenäs och bara njuta av att jag fått sommarlov. Det är bara 1 år kvar nu tills man hoppeligen själv får sin mössa ;)
Jag ska se på "Love and other drugs" och tidigare såg jag på "That awkward moment" med Zac Effron som huvudperson. Igår såg jag på "Peter Pan"(den med riktiga människor) och måste nog säja att den var super bra. Har egentligen aldrig sett Peter Pan, varken ritat eller "vanligt", så nu kompenserade jag det. Satsade riktigt stort och poppade popcorn till mej själv :D

Igår hade vi nästan hela dagen sådan lektion att vi fick ett case och sedan skulle eleverna i 1:an ta hand om oss :) måste säja att det var en trevlig variation men de skulle ha kunnat våga lite mera. De var så rädda att göra något och röra oss så det blev ju inte riktigt till något. Och så var dom väl så i panik så typ ingen visste vad de skulle göra.
Idag var vi och se på ambulansen så vi har stått ute i lite på 1h. Det var ganska intressant och jag fick veta ganska mycket nytt. Jag fick också veta att jag var den enda i hela klassen som sökt till akutvård(fast jag slapp ju inte in dit). Och så sa läraren några minuter före vi skulle gå iväg, att alla ska komma på minst 2 frågor att ställa. Det var ju ganska dumt sagt för vem kommer på frågor då man just ska gå iväg och har annat att tänka på... Nåmen det löste sej helt bra, hade två olika frågor att ställa då vi var framme, men jag fick aldrig chansen att ställa dom för jäkla karar som ska tala så myky han ju berätta svaret före jag hann fråga mina frågor :(

Mer än så har inte hänt denna vecka och i morgon börjar som sagt mitt sommarlov, så nu kan jag bara säja GLAD SOMMAR PÅ ER ALLA <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar